Nieuws

Naar het nieuwsoverzicht Sushi 81: Verse sushi klaar terwijl u wacht

Sushi 81: Verse sushi klaar terwijl u wacht

Door: Leven in Nijverdal, lees hier het origineel

Met verse vis, knapperige groenten en vezelrijke rijst kan sushi niet alleen heel lekker zijn, maar ook gezond. Veel mensen zijn liefhebber van dit Japanse hapje dat in allerlei soorten en maten op de menukaart van Sushi 81 pronkt. Ook Nijverdal is inmiddels aardig warmgelopen voor dit product.

Sinds de opening enkele maanden geleden van Sushi 81 in Nijverdal hebben al vele inwoners de weg gevonden naar het Take-Away restaurant aan de Grotestraat 222. Het is de droom van de drie vrienden Rik Ebben, Rob Juurlink en Leonie Juurlink om over enkele jaren meerdere vestigingen te kunnen openen. En het begin is gemaakt… “Sushi 81 is ontstaan uit onze liefde voor sushi en we willen graag zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor ons product. In Nijverdal was er nog geen plek waar men terecht kon voor verse sushi, vandaar dat wij deze stap met elkaar hebben genomen”, vertelt Leonie.

Verse bereiding
Alle sushi wordt in de winkel aan de Grotestraat vers gemaakt. Pas geleden is een nieuwe menukaart gelanceerd, inclusief een kindermenu-box én de nieuwste rage ‘Poké Bowl’. Leonie: “We streven ernaar om onze klanten telkens weer te verrassen met lekkere en vernieuwende gerechten.” Een Poké Bowl is een typisch Hawaiiaans gerecht waar verse vis in blokjes en groente centraal staat. In een Poké bowl zit voornamelijk jouw favoriete vissoort, gemixt met verse gezonde ingrediënten. Met de Poké Bowl kun je eindeloos variëren. De ene keer gebruik je garnaal en zeewier en de andere keer zalm met avocado. En het smaakt niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens heel kleurrijk en goed uit.

“Een ideaal gerecht om kennis te maken met Sushi”, legt Rob uit. “Daarnaast hebben we echter ook de startersbox gelanceerd. Voor een hele vriendelijke prijs kunnen mensen diverse soorten verse sushi uitproberen. Op deze manier is onze sushi voor alle portemonnees geschikt. Over alles is goed nagedacht.”

Bezorging
Meer weten over het enorme aanbod van Sushi 81? Bezoek dan eens de website waar het gehele menu te zien is. Of kom langs voor meer informatie in de winkel aan de Grotestraat. Hier wordt uw bestelling vers bereid terwijl u staat te wachten. Het is ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. Onder andere met behulp van een elektrische fiets. Leonie: “Ook hier is over nagedacht. We willen graag een steentje bijdragen aan een gezonde levensstijl en een beter milieu.”

Actie
Kennismaken met de lekkere producten van Sushi81? Maak gebruik van deze acties!

Met actiecode POKE-KIP een gratis Poké Bowl kip yakitori.
“Kipspiesje op Japanse wijze, edamame, komkommer, wakame en sushirijst”

Met actiecode POKE-TONIJN een gratis Gratis Poké Bowl tonijn
“Verse tonijn, edamame, komkommer, wakame en sushirijst”

Voorwaarden:
Bij een bestelling vanaf € 20,00

Sushi 81
Grotestraat 222
7443 BT Nijverdal
www.sushi81.nl

Naar het nieuwsoverzicht