Reviews from Sushi 81 Nijverdal

Recent reviews

5.0
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Susan
26 May 2022

De bestelling werd keurig op de gevraagde tijd bezorgd en smaakte weer voortreffelijk!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jansen
25 May 2022

Er was iets misgegaan met de bestelling. Over gebeld en het werd direct opgelost. Heel klantvriendelijk. De sushi was zoals altijd, heerlijk!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Arthur
22 May 2022

Het was weer onwijs lekker!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Hoogenkamp
21 May 2022

Jullie hebben een goede service. En de Sushi gerechten zijn heerlijk. Complimenten voor jullie.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jan Baan
14 May 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Machielsen
14 May 2022

lekker vers en smakelijk geserveerd.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Fenny
12 May 2022

Geweldig!!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Arthur en Monique Weijermars
9 May 2022

Het was zoals gewoonlijk weer ontzettend lekker!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Tineke van de Pol
8 May 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marjan
5 May 2022

Heerlijke poke bowl!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
M.K
2 May 2022

Bestelling werd chaotisch bij elkaar geraapt. En de sfeer was ongemakkelijk. Sushi was klef en smaakte alles behalve vers. Smaken vielen in 1, niet erg lekker. Gyoza was overigens wel lekker, maar gefrituurd. (Staat nergens aan gegeven, heet dus eigelijk fried gyoza) De sushi’s zelf waren wel unieke smaken en soorten dus leuk om een keer te proberen. Al met al prima sushi maar zeker niet mijn 40 euro waard.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
L
28 April 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Monique Weijermars
27 April 2022

Het was weer verschrikkelijk lekker! Altijd een feestje om sushi 🍣 te bestellen bij Sushi 81👍🏻

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Tineke van de pol
24 April 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Berends
23 April 2022

Altijd lekker, heerlijk vers en vlotte bezorging. Top!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jan
20 April 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Zandbergen
19 April 2022

Alle sushi waren heerlijk, veel keuze, zagen er mooi uit, klaar op de afgesproken tijd. Sushi wel aan de prijzige kant. Absoluut voor herhaling vatbaar!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geja
18 April 2022

Weer super gegeten, dank jullie wel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Tanja Bakker
16 April 2022

Heerlijk smakelijk, vers en goede temperatuur. Zolang je hier geen sushi hebt gehad, weet je niet wat je mist. Zou het iedereen aanraden.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ria
11 April 2022

Heerlijke verse sushi en zeer correcte bezorging volgens de afgesproken tijd.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
A.M:
2 April 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Judith
31 March 2022

Veel sneller dan de geschatte tijd bezorgd. En zoals altijd, heerlijk vers en lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Dirks
30 March 2022

Erg lekker. We hebben er van genoten.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Hoogenkamp
27 March 2022

Het is geweldig lekker. Goede service. Zeer tevreden. En geef dit aan een ieder door

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
groenewegen
21 March 2022

Prima kwaliteit en lekker. Helaas zat er wel een haar op de sushi. niet zo fris

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ellen
20 March 2022

Het was heerlijk!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Claudia Arkes
19 March 2022

Was weer heerlijk, lekkere pokebowls, besteld , snelle bezorging.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Benthe
19 March 2022

Perfect zoals gewoonlijk 😍

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Loïs
18 March 2022

Ik eet zelf geen sushi maar de kinderen vinden het heerlijk. Ze hadden er zin in vanavond en het was dan ook zo op. Ze vonden het overheerlijk. Als we sushi bestellen doen we het altijd hier. Goede service, snel bezorgd en super kwaliteit

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
AHK
18 March 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jacqueline
16 March 2022

Op tijd geleverd! Heel lekker eten!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Inwoner n'dal
13 March 2022

Heerlijk vers en zeker voor herhaling vatbaar

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lizzz
12 March 2022

T was weer heel lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Sander
12 March 2022

Het was super lekker En ook lekker snel

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Bianca
12 March 2022

Fantastisch gegeten !! Een echte aanrader 👍

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Rob
8 March 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ilse
5 March 2022

Altijd goed

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Simone Aangeenbrug
5 March 2022

Heerlijk!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Geja
5 March 2022

Super lekker gegeten wederom!!! Dank jullie wel!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Bosboom
4 March 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Evelyn
27 February 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anoniem
27 February 2022

De kip in de sushi was echt niet te eten, rest was lekker

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Simone
27 February 2022

Dit keer voor de verrassing van de kok gekozen. Was er lichtelijk huiverig voor omdat het me in restaurants wel eens mis gaat 🙈 maar dit was GE-WEL-DIG! Echt positief verrast. Pokebowl van de wederhelft was zoals altijd ook heerlijk!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Olav Rudde
26 February 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Paul
25 February 2022

Voor de Sushi zouden 6 sterren ook mogen! Na een fout in bestelling keurig opgelost!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
De vries
21 February 2022

Zeewier was niet vers Te weinig gemberblaadjes en wassabi en te weinig sojasaus maar voor de rest was het wel lekker

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marlies
21 February 2022

Heerlijk sushi gegeten. Gevarieerd en super lekker lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Tineke van de Pol
18 February 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
JosEphJusShar
17 February 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lizzz
14 February 2022

Altijd lekker en vers!!! Was weer genieten 😊

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jarno
10 February 2022

Bij de edamane(boontjes) beetje weinig in het bakje verder heel goed!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Koppelman
10 February 2022

Heerlijk, de sushi was echt super vers! We hebben er van genoten 👍

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Manouk
10 February 2022

Sushi was heel pittig, dit nog nooit meegemaakt. Gelijk naar sushi 81 gebeld en kreeg mijn bestelling opnieuw en Binnen 30 min Echt super! ❤️ Bedankt voor het vertrouwen 🙏

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Es
7 February 2022

Smaakcombinaties kloppen niet,. Slecht gerold, valt uit elkaar

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ina Rada
7 February 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Carmen
7 February 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
DJ
6 February 2022

Dit was gewoon slecht en heeft niks met sushi te maken. Als je gaat afhalen sta je in de frituur dampen. Ik had toen gewoon m’n bestelling moet annuleren. We hebben de verse vis weggegooid omdat deze gewoon niet vers was en niet het risico waard was. Rijst was veel te lang gekookt en was een pap bal geworden. Gewoon slecht, echt heel slecht. Reactie: we zullen zeker contact opnemen. Dat veranderd alleen niks aan onze ervaring. Sashimi is bedoelt als vers gesneden zodat het rauw gegeten kan worden. Dit was het niet. De nigiri was uitgedroogd en zeker niet vers gemaakt. Hierin nemen we geen risico’s

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Jammer om zo een reactie te vernemen. Mocht het niet naar tevredenheid zijn, neem dan even telefonisch contact met ons op. Onze vis voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat dit niet vers zou zijn, kunnen wij ons niet in vinden.

Sigrid
4 February 2022

Makkelijk te bestellen, bezorging op tijd en kwalitatief heerlijk!!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Monique
4 February 2022

De poke bowl was weer zo als altijd heerlijk en de bezorging was precies optijd. Dikke 👍🏼voor jullie

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Mieke
30 January 2022

Al vele keren besteld en altijd goede kwaliteit en service! Zeer tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Johan
30 January 2022

De vis , tonijn en zalm was duidelijk niet vers. Hadden beide al een onaangenaam sterke vislucht. De garnalen op de rijst waren uitgedroogd, duidelijk al tevoren klaargemaakt en daarna niet tegen uitdroging beschermd.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Mocht het niet naar tevredenheid zijn, neem dan even telefonisch contact met ons op. Onze vis voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat dit niet vers zou zijn, kunnen wij ons niet in vinden.

Tamara
29 January 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Gerrie
26 January 2022

Heerlijke sushi wanneer we in de buurt op vakantie zijn bestellen we hier altijd sushi Smaak is prima als we weer in Overijssel zijn bestellen we zeker weer

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Kyra
23 January 2022

Voor het vooraf bestellen mocht het wel iets sneller klaar zijn. Heb nog wel een tijdje moeten wachten.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Wilma
22 January 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Harmke Schipper
22 January 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Henriette Mulder
21 January 2022

Wederom top!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
R. ten Hove
18 January 2022

Mijn complimenten, prima sushi’s. Alleen zou er bij een behoorlijke bestelling wat meer soja meegeleverd kunnen worden. Het was na 5 sushi’s al op. geleverd kunnen worden

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anita Ferwerda
16 January 2022

Super Service!! Heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Heleen De Jongh
14 January 2022

Normaal altijd echt mega lekker niks op aan te merken! Maar vandaag smaakte het toch iets anders, Rijst iets wateriger ofzo? Oh en jullie asperge crunch is echt altijd mega lekker!! Misschien leuk om nog een extra soort vegatarische sushi aan te bieden met gemarineerde tofu oid? Blij met jullie! Wij komen altijd vanuit enter omdat we sushi81 gwn echt de lekkerste in de buurt vinden! Groetjes

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Benthe
9 January 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Meike
9 January 2022

Sushi was heel lekker, alleen te weinig Soja sakjes voor de dure prijs en de hoeveelheid Sushi die we hadden.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Piet Jansen
8 January 2022

Het was weer helemaal top!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
T van Ree
8 January 2022

Heerlijke Poke bowl. Ik had per abuis een verkeerde bezorgtijd doorgegeven, maar dat kon zonder problemen aangepast worden.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
SKE
6 January 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Yvonne
3 January 2022
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Patricia
2 January 2021

Top eten!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Bergboer
1 January 2021

Team Sushi 81, was gewoon weer geweldig!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Albert De Boef
1 January 2021

Het heeft ons uitstekend gesmaakt. Mooi op tijd bezorgt.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jan Meulenbeld
1 January 2021

Prima kwaliteit. Erg lekker allemaal

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Scholten
1 January 2021

Vers, vol van smaak en onwijs lekkere sushi.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Petra
31 December 2021

Wat een feest, jullie luxe kerstbox! We hebben gesmuld! Super vers en niet alleen streling voor de tong, maar ook voor het oog.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
E. Gosselink
31 December 2021

Op tijd geleverd, en het was weer heerlijk!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Roel
31 December 2021

Wederom heerlijk genoten van de kerstbox voor 2

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Wouter
30 December 2021

Voor het eerst hier bestelt. Was helemaal super!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Alexander
30 December 2021

Top zoals altijd!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
/
29 December 2021

Te weinig soja saus, er zat geen avocado op de uramaki kip en avocado, de sushi viel telkens uit elkaar en de sesamzaad overheeste heel erg. Was niet heel lekker.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Hallo / Jammer te horen dat het niet naar wens is geweest en dat u geen contact met ons hebt opgenomen gelijk of dag erna. Overigens heeft de uramaki kipavocado geen avocado erop maar er in.

Karin
28 December 2021

Wij hebben als vanouds weer genoten van jullie sushi.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Rosan Müller
27 December 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Kirsten
27 December 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jos
27 December 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jan Odink
27 December 2021

Sushi81 stelt nooit teleur. Super goede sushi!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ria Meijerink
26 December 2021

Het was weer heerlijk en perfected bezorging. Fijn dat jullie een berichtje sturen dat de bezorger onderweg is

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Roel Guchelaar
25 December 2021

We hebben enorm genoten van de heerlijke Sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Trudy
25 December 2021

Super mooie kerstbox

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ilja scholten
25 December 2021

Kerstavond heerlijke pokebowl gehad en sushi👌....altijd jammer dat het zo weer op is😋

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jacqueline
24 December 2021

Super.lekkere sushi!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Scholten
24 December 2021

Heerlijke verse sushi!! Voor herhaling vatbaar.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anneke
24 December 2021

Het was erg lekker! Complimenten voor jullie

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Deborah
23 December 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marc van den Bronk
20 December 2021

Timing was tot op de minuut correct. Kwaliteit was ongekend, geweldig genoten!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Mels
20 December 2021

Tja, wat moet je er over zeggen.. je vreet je vingers er bij op zo lekker vinden wij de sushi van sushi81

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Joyce
20 December 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
-
19 December 2021

Heerlijke sushi! Lekker vers. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd wordt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ina Rada
19 December 2021

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Wendy
19 December 2021

Het was weer érg lekker en goede service! Tot de volgende keer weer - ik kijk ernaar uit.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ellen
19 December 2021

Super lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Claudia
16 December 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Andreas Roodbeen
11 December 2021

Heerlijk. Vers. Origineel. Heel heel lekker.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Kremer
10 December 2021

Hallo. We hadden een pokebowl die pittig was. Dit is normaal niet zo vorige keer was er geen wakame bij mijn bowl en mijn man had vandaag geen edamme boontjes erbij Die keren daarvoor was prima maar twijfel wel of ik nog weer ga bestellen Groeten Monique Kremer

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Als iets niet naar wens is of ontbreekt, hebben we het liefst dat je gelijk contact met ons opneemt, zodat we het kunnen oplossen.

Mengerink
10 December 2021

Heerlijk!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ilse Wennemers
9 December 2021

Super lekker gegeten!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Kirsten
5 December 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Fernanf
4 December 2021

Het was top! Super vers en geweldig lekker👍

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ilse grootenhuis
4 December 2021

De sushi is altijd super lekker. Helaas was gister de salmon skin aangebrand. Dat was jammer.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Hoi Ilse, wat vervelend om te horen dat de salmon skin niet naar wens is geweest. In zo'n geval hebben we het liefst dat je gelijk contact met ons opneemt, zodat we het kunnen oplossen. Heb je een pb gestuurd.

Een genieter
28 November 2021

Het was fantastisch; Echt waar voor je geld!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
M
26 November 2021

Heerlijke sushi!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Robert-Jan
25 November 2021

Beste sushi van Nijverdasl!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ellen
24 November 2021

Was weer heerlijk!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Mireille
24 November 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Landal bezoeker
20 November 2021

Heerlijke, verse sushi! En een aantal originele combi's. Echt een aanrader!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Albert Mostert
20 November 2021

De bestelde Sushi maaltijd is weer helemaal naar verwachting geweest ! Aanbevolen dus !

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Paul van den Berk
19 November 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
MB
14 November 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Mark Kiel
14 November 2021

wat lekker gegeten weer. alles was prima!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Zwijnenberg
14 November 2021

Eenvoudig qua bestellen, en echt super lekkere sushi, iedere keer weer!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Roderick Klaver
13 November 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lenie
12 November 2021

Sushi’s etc.waren heerlijk, de bijlagen zoals gember, wasabi, eetstokjes, sojasaus was te weinig als je met 4 personen wilt eten. Bij een bestelling van 55 euro verwacht ik wel wat meer bijlagen.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Hallo Lenie, bedankt voor de feedback! Schatten van aantal personen is lastig. Bij opmerkingen kun je aangeven evt voor hoeveel personen het betreft. Dan krijg je altijd voldoende:-)

Brigitte
8 November 2021

super lekker... mocht nog wel meer zijn. mmmmm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ellen Spenkelink
7 November 2021

Super lekker….

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jan Baan
6 November 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
R.H.
4 November 2021

Heerlijke Sushi, snel geleverd en van goede kwaliteit

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Roel
1 November 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Rob
1 November 2021

Was weer heerlijk ! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Paul
27 October 2021

Best Sushi!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marjan
27 October 2021

Heerlijke verse sushi. Top kwaliteit .

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Wendy
24 October 2021

Heerlijk! Iedere keer weer een feestje..!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Mariska
24 October 2021

Was erg lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Monique
23 October 2021

Het was weer super lekker 🤤

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
A dg
22 October 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
M. Schut
19 October 2021

Echt super lekker, mijn dochter van 13 eet net sushi met kip,maar heeft nu zelfs meerdere geproefd en ze vond ze heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Loes
16 October 2021

Helaas kan ik niet melden dat wij vd sushi hebben genoten, het was smaakloos.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Gea
11 October 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Roel
10 October 2021

Heerlijke sushi

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jannie Obdam
29 September 2021

Jammer dat we weer vertrekken van onze camperplaats...alleen al voor de overheerlijk pokebowls..

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jannie Obdam
27 September 2021

Wij hebben van de poke bowl genoten!!!! Heerlijk!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Hd
26 September 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Janiek
24 September 2021

Heerlijke sushi! Aanrader.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jorg
23 September 2021

Al een paar maal sushi en poke bowl besteld. Elke keer heerlijk en lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Josien
23 September 2021

Was fantastisch!! Bedankt!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Michelle
21 September 2021

Super vers en heel lekker zoals altijd! Tot de volgende keer

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Sandra
18 September 2021

Super lekker en als altijd op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Monique
12 September 2021

Superrrrrr lekker 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Keizer
12 September 2021

Ik mis de avocado stukjes Ik moest hier nu voor betalen, elders krijg je dit er gewoon bij Sojasaus zie ik liever in een flesje dan in een zakje, dit smeert erg. Verder erg lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Mocht er iets ontbreken, bel ons gelijk zodat we het kunnen herstellen.

Dennis
11 September 2021

Ik heb gereageerd omdat de levering niet compleet was, na drie uur nog geen reactie ontvangen, ik denk dat ik mijn drie euro kwijt ben. Vorige keer was er geen (besteld en betaald) toetje, beetje jammer. Verder goede sushi, goede prijs, snel geleverd.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Beste Dennis, wat vervelend om te lezen dat er wat ontbrak. Helaas geen reactie van u kunnen vinden op onze mail en/of een telefoontje gemist. Graag zouden we met u in contact komen. En verzoek om gelijk met ons te bellen, mocht er iets ontbreken.

Mark
11 September 2021

Was helemaal goed! Sushi beetje ‘grof’

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Henk Knobben
3 September 2021

Het was weer geweldig. Maar eigenlijk ben ik ook niet anders gewend van jullie. Top mensen aan het werk met liefde voor eten. Dus directie wees er zuinig op ze worden steeds zeldzamer die vakmensen.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Moniek
2 September 2021

Heerlijk! Ditmaal de verassingsbox. Die stelde niet teleur!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Angelo
30 August 2021

Altijd heerlijk, altijd op tijd, altijd vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lotte
29 August 2021

Heel lekker gegeten! Een bowl en wat losse sushi. De edamame waren nog lekker warm :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ronnie
29 August 2021

Rijst was waterig. Daarnaast was op elk item mayonaise of andere saus toegevoegd, waardoor dit overheersend was op de smaak.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anna
28 August 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Monique
22 August 2021

De bestelling was precies op tijd terwijl het heel druk was. Het was erg lekker dus de volgende keer weer Sushi81 Ga zo door!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
An
22 August 2021

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Berends
21 August 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Alexis
20 August 2021

Heerlijke sushi. Vers en zag er prachtig uit!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Sil
18 August 2021

Heeeerlijk, wel aan de dure kant

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Basf
15 August 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lotte
15 August 2021

Snelle bezorging en het zag er weer mooi opgemaakt uit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
M. de Korte
14 August 2021

Heerlijk om op vakantiepark zulke lekkere sushi bezorgt te krijgen. Goede kwaliteit, goede communicatie over de bezorging en makkelijk te bestellen.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Thomas
14 August 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ellen
12 August 2021

Weer heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Henk
11 August 2021

Erg lekker eten en exact op afgesproken tijd bezorgd!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Cindy
10 August 2021

Heerlijke sushi besteld op de camping vanwege onze trouwdag. Bezorging was top. Werden netjes gebeld toen ze bijna bij de camping waren.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Linda
10 August 2021

Helaas was de rijst van alle sushi te zacht en viel het uit elkaar. De vis vd sushi was daarnaast niet vers. De yakitori was droog en niet warm, maar lauw. De bezorging ging perfect conform geschatte tijd. Eten werd zonder moeite bezorgd op vakantiepark. Goede service.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Martin
9 August 2021

Goed en snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lotte
7 August 2021

Heel snel geleverd! Echt genoten van goede sushi. Smaak is echt goed! Mooi gerold en je ziet dat er echt tijd wordt besteed aan het mooi opmaken vd sushi. Heerlijk!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Richard Fransen
7 August 2021

Beste sushi in de omgeving!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Meenhuis
6 August 2021

Een echte aanrader! Vers en smakelijk.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Bas
6 August 2021

Wat een heerlijke sushi. Geweldige kwaliteit en een smaakexplosie bij iedere hap. De service was eveneens geweldig bezorging tot aan de deur op het vakantiepark waar we verbleven. Een echte aanrader voor elke sushi liefhebber.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Linda Venderbosch
4 August 2021

Altijd heerlijke sushi. Mis alleen de (1 persoons) boxen met meer ebi keuzes

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Michelle
4 August 2021

Zoals altijd genoten van de heerlijke sushi, zo vers! Zelfs iemand die eerder niet van sushi hield lust het nu!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Chantal
2 August 2021

Heerlijk❤❤

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jacqueline
1 August 2021

In 1 woord....Geweldig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Dorine
29 July 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ans
29 July 2021

Was heerlijk en op de afgesproken tijd klaar

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ellen
28 July 2021

Heerlijk gegeten, het was al weer lekker druk ondanks dat bestelling op tijd klaar!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anoniem
12 July 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Johny
12 July 2021

Supersnel bezorgd en heel erg lekkere maaltijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
J.Post
9 July 2021

Geweldig lekker! We hebben genoten

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Patty Harmeling
7 July 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
BJ
5 July 2021

Makkelijk bestellen, heel stipt en vriendelijk bezorgd en vooral erg lekker eten! Dikke pluim

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Bosma
4 July 2021

Altijd lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
E.
2 July 2021

Sushi is bezorgd op afgesproken tijd, heerlijk vers en mooi opgemaakt. Super lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Henriëtte
1 July 2021

Heerlijke sushi ! Was voor ons de eerste keer. Makkelijk te bestellen en de bestelling stond op tijd klaar. Wij komen zeker nog een keer terug !

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Piet Goossens
1 July 2021

Exact op tijd geleverd en fantastische kwaliteit sushi. Echt een aanrader.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Annemarie Vos
30 June 2021

Het was weer top

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Schotman
28 June 2021

Het was weer heerlijk, zoals we gewend zijn van jullie.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Karin
27 June 2021

Was weer prima!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Hendri
26 June 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Helen Kijftenbelt
25 June 2021

Altijd weer een feestje om sushi bij jullie te bestellen. Heerlijk vers, goede kwaliteit en snel bezorgd.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Monique
21 June 2021

Zelfs na twee uur (door omstandigheden helaas niet direct op kunnen eten) was de sushi lekker😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Monique
20 June 2021

Precies op tijd en net zoals de vorige keren ,zag er goed uit en het was heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Selma van Gulik
20 June 2021

Bezorging is stipt! Fantastisch! Zeer vriendelijk personeel! De sushi is heerlijk! Veel variatie! We hebben er weer van genoten 👌🏼

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Inge
19 June 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jessica
18 June 2021

Al vaker sushi besteld waarbij de rollen steeds verbeteren. De sushi is voor mij prima, voor een keer tussendoor maar niet hoogstaand. Gisteren zat er een foutje in de rol: hetgeen niet meer goed definieerbaar was was aangebrand en knapperig. Verbeterpunt voor mij zou zijn dat er meer rijst in de rol zou zitten zodat de smaaksensaties van de vis of andere inhoud meer onderscheiden kan worden van alle extra toppings die erop zitten.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Nanske
17 June 2021

Super lekkere pokebowl

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Floor
17 June 2021

Sushi viel uit elkaar, en de nori was gescheurd. Ook waren de rollen met veel minder rijst dan normaal. Nog nooit zulke slechte kwaliteit gezien bij dit bedrijf. Hoop dat dit voor 1x was.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Als iets niet naar wens is, bel ons gelijk zodat we het in orde kunnen maken.

Nynke
13 June 2021

Bijna alle tonijn bevatte nog harde stukken waar je niet doorheen kon eten. Hierdoor heb ik haast geen tonijn gehad, want elke keer zat er een hard stuk in. De rest van de pokebowl was prima.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Als iets niet naar wens is, bel ons gelijk zodat we het in orde kunnen maken.

Paul
12 June 2021

Sushi+++

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Tim Kiewiet
12 June 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lotte
12 June 2021

We hebben echt genoten van de heerlijke sushi! Mooi gerold, prachtig opgemaakt en heel smaakvol!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marloes
11 June 2021

Voor het eerst besteld bij Sushi81 en het is zeker voor herhaling vatbaar! Het was super lekker, aanrader!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jojanneke
10 June 2021

Eerste keer sushi, het was HEERLIJK

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Amanda
10 June 2021

Als wij sushi eten, dan doen we dat altijd bij Sushi81. Heerlijke verse sushi! Ook altijd goede qualiteit en fijne service. Bezorgers zijn altijd vriendelijk. Al met al een dikke aanrader!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Petra
9 June 2021

Zoals altijd heerlijk

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anneloes
9 June 2021

Eerste keer besteld! Viel me een beetje tegen! Bestel altijd ergens anders maar heb geen auto! Dus jullie bezorgen dat is wel helemaal top! Maar de sushi viel uit elkaar en iets teveel saus vond ik!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Savannah
7 June 2021

Het was heerlijk!!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ten Hove
6 June 2021

Altijd heerlijke Sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marcel
3 June 2021

Heerlijk en (di)vers

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lot
2 June 2021

We bestellen geregeld bij 81, maar vonden het deze keer minder goed gemaakt. Niet zo strak gerold en dan is de uitstraling echt minder. Heel jammer! Verder qua smaak heerlijk en ook zoals we gewend zijn van 81.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Als iets niet naar wens is, bel ons gelijk zodat we het in orde kunnen maken.

Tineke van de Pol
30 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marcel Wemekamp
29 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Portier
29 May 2021

We hadden ons zo verheugd op de sushi, maar het veel heel erg tegen, helemaal voor de prijs. De rijst was eerder rijstepap en het zag er heel slordig uit. We hebben het helaas niet kunnen opeten. Wel een snelle bezorging.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
J.
28 May 2021

Favoriet!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
H. Euren
25 May 2021

Kwaliteit was super! Helaas waren sommige sushi-partjes de helft van de andere, oftewel zeer zuinig gesneden.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Dianne
24 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Sanne
24 May 2021

Heeeeeelijke sushi!🤩

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ilona
24 May 2021

Goede communicatie, vers en veel keuze

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Henriëtte Souverijn-Schwarte
24 May 2021

Smaakte heerlijk, prima verzorgd en keurig op tijd👍

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Aline
24 May 2021

Heerlijke sushi en pokebowl, gratis bezorgd op de camping!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
J. Wessels
24 May 2021

Over de smaak en vele mogelijkheden niets te klagen, we blijven ervan eten. enkel bij de laatste keer viel de presentatie erg, erg tegen, wat wij niet eerder hebben ervaren. Als of de drive op deze dag er niet was.... Jammer , omdat sushi het ook moet hebben van de uitstraling.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Milou
23 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marije
23 May 2021

Super lekker gegeten !!! Absoluut een aanrader

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Liset
22 May 2021

Vandaag Sushi besteld! Erg lekker! En ook snel klaar voor een weekend dag! De bestelling wel zelf afgehaald zodat we het zekerweten optijd hadden! We gaan de volgende keer zekerweten hier bestellen!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Sandra
21 May 2021

Was heerlijk, voor herhaling vatbaar !

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jacqueline
19 May 2021

Heeeerlijk van smaak 👌 het was weer genieten!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Beuze
17 May 2021

Geweldig heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Gealine
17 May 2021

Dé plek voor goddelijke pokebowls. Altijd heerlijk. De smaak, de ingrediënten, de hoeveelheid, alles is perfect samengesteld. En ook altijd op de afgesproken tijd gebracht. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Richard V.
17 May 2021

Niet de goedkoopste, maar dan heb je wel een snelle afhandeling van de bestelling, exact op tijd gereed, en ook nog is heerlijke sushi!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Caroline
13 May 2021

Verschillende pokey-bowls besteld. Erg lekker en snel bezorgd!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Veldhuis
12 May 2021

Kwa smaak was het prima,maar de sushi viel uit elkaar en kwam aan alsof het door elkaar geschud was. Heel slordig in de bakjes. Jammer,was de eerste keer dat we bij jullie bestelden maar weet niet of ik het nog een keer zou doen.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Als iets niet naar wens is, bel ons gelijk zodat we het in orde kunnen maken.

Elbert Smelt
12 May 2021

Ik was veel te laat voor mijn bestelling en vervolgens stond de eigenaar erop verse Neiuwe sushi voor mij te maken. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, zo super aardig en trots op eigen goeie (zeer lekkere!) product. Creatieve Neiuwe sushi soorten en zeer goede smaak en kwaliteit

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Johan
11 May 2021

Heerlijk gegeten en pr ima aflevering op vakatiepark.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ina Rada
10 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anoniem
9 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Den Hollander
9 May 2021

Heerlijk als altijd🥰

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jolanda
8 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marcel
8 May 2021

online besteld, uurtje later opgehaald en thuuis genoten van een heerlijke mix van verschillende soorten sushi. Niet iets voor alle dag, maar zeker niet voor het laatst besteld.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Wessels
7 May 2021

Het was weer heerlijk .

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marcel
6 May 2021

Top

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ria
6 May 2021

Heerlijk gegeten van jullie sushi vlotte nette bezorging

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Nagtegaal
5 May 2021

Snelle bezorging en lekker eten! Zelfs tot aan het vakantiehuisje bezorgd.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Iris
3 May 2021

Heerlijke pokebowl en een sushi rol op. Bezorging was heel netjes.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
De Jonge
3 May 2021

Zeer verse, smaakvolle en luxe sushi. De sms service is heel handig! Wij hebben er enorm van genoten

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Karin
3 May 2021

Was weer prima verzorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Piet Jansen
3 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Bert Jan
2 May 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ebw
2 May 2021

Na jaren toch weer wat besteld, was nu erg goed en zeer vers. Zeker een herhaling waard. Dat de bezorging wat langer duurde was begrijpelijk gezien het tijdstip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Sten
2 May 2021

Sms functie is super handig..en jammer genoeg is het allemaal te snel op.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
R. Scholten
2 May 2021

Heerlijke sushi! Wordt netjes bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling er aan komt. Wederom erg genoten van sushi 😃

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Wvr
1 May 2021

Heel lekker👍

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Rob
28 April 2021

Nette uitgebreide site om te bestellen. Mijn bestelling bestond uit 2 Poke bowl’s Deze waren erg vers en smaakvol bereid. Ze waren heerlijk. Volgens afspraak op tijd geleverd ook hier in het vakantiepark.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
LW
28 April 2021

Smaak van de sushi was goed, alleen de sushirijst was erg plakkerig en kleverig in de mond. Bezorging keurig op afgesproken tijdstip.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lotte Eeftink
27 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Ilona
27 April 2021

Veel variatie en vers. Verrassende combinaties. Aanrader!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Femke
27 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jansen
27 April 2021

Zoals altijd weer super goed en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jan Baan
27 April 2021

Het was super lekker! Ook de Poké Bowl, die ik voor het eerst at.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Nicole
26 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Paul
21 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Gealine
21 April 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk! De kwaliteit is erg goed. Alles is vers en de bezorging is top. Echt een aanrader!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Kroezen
20 April 2021

Heerlijke verse sushi.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anna
19 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jolijn
19 April 2021

Altijd super lekker!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Richard
17 April 2021

De rijst was veel te ver doorgekookt waardoor de korrel snot was geworden. Sushi81 heeft veel variatie. Dat is wel een pluspunt echter betaal je veel te veel voor deze slechte kwaliteit

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Werner Mannessen
17 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Jolien Boksebeld
17 April 2021

Heerlijke sushi!! Love it ❤️❤️❤️

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Laura Grevink
12 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Angelo
12 April 2021

Zo ongelooflijk lekker! Aan de Pokébowl met ossenhaas en kip klopt alles! De ingrediënten zijn heerlijk, mals en precies goed op smaak. Wat een verwennerij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Anoniem
11 April 2021

Erg lekker.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Andre
11 April 2021

Geweldig lekkere, verse sushi. Het zou heel handig zijn als er wordt aangegeven wat wat is. We hebben veel soorten besteld, maar aan tafel geen idee wat welke is

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lonneke Nijhoff
10 April 2021

Heerlijke sushi!! Ga zeker vaker bestellen!!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Lydia
8 April 2021

Heerlijke sushi voor herhaling vatbaar ook de kinderbox was super. Ons dochtertje voelde zich de koning te rijk en heeft er heerlijk van gesmuld. Bedankt

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Mulder
8 April 2021

Te lekker😃 En super op tijd.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Marjo
7 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
CK
6 April 2021

Altijd erg vers en heel lekker. Bezorging is ook top en snel. Enigste minpuntje vind ik dat er bij elke bestelling maar 2 zakjes sojasaus zitten en de laatste keer had ik besteld voor 3 personen en zaten er maar 2 stokjes bij.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Reaction from Sushi 81

Mocht er iets te weinig of niet geleverd zijn zoals gevraagd, bel ons gelijk dan kunnen we het gelijk in orde maken.

Willemijn
5 April 2021
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Manouk
4 April 2021

Het was weer heerlijk 😍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Pim
3 April 2021

Rijst veel te kleverig! Vergeten voor te weken en afvte spoelen voor het koken?

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *